Cei mai mari instructori de ZUMBA vin in Romania

Cei mai mari instructori de ZUMBA vin in Romania
  calendar_month        
"Dancing Stars Concert" este cel mai mare eveniment ZUMBA din Romania ce reuneste nume celebre de instructori de ZUMBA din intreaga lume, dar si peste 500 de iubitori al stilului de fitness.

Evenimentul va avea loc in data de 20 aprilie 2013, la Sala Polivalenta CFR Rapid - Giulesti, incepand cu ora 19.00.

Cu aceasta ocazie in Romania va fi prezentat pentru prima data conceptul Zumba Fitness Concert, aplicat si la Conventiile Internationale de Zumba, care reunesc anual peste 8000 de participanti din intreaga lume.

Evenimentul isi propune sa ofere iubitorilor de Zumba Fitness prezenti un model de viata sanatos prin dans, distractie, miscare si un show incendiar la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism.

In cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa se alature instructorilor de pe scena si sa combine dansul cu miscarile de fitness pe ritmuri latino-americane.

Pe scena vor evolua 18 din cei mai renumiti instructori de Zumba din Italia, Bulgaria si Romania, alaturi de cantaretul de muzica latino Omer Fernandez de origine dominicana.

Dintre elita instructorilor de Zumba prezenti la eveniment fac parte Pedro Camacho (Italia), unul dintre cei mai cunoscuti si talentati instructori din lume, Danley Camacho si Deivis Lina (Italia).

Romania este reprezentata de instructorii ei celebri, precum: Alina Duma, Cristina Andreea Hagiescu (Zumba Choreography Specialist), Rustam Haceaturov, Paul Ambrozie Chirieac, Mircea Mocanu, Claudiu Gutu, Mihaela Radulescu, Ionut Iordache, Marian Cristea, Adela Iacob (Zumba Choreography Specialist), Lucian Liciu. Din Bulgaria vor fi prezenti, Kalin Petkov, Bistra Georgieva, Shterion Kamburov si Aksiniya Nicolova.

Toti instructorii care vor participa la eveniment sunt membri ZIN, forul care reuneste cei mai de elita instructori de Zumba din lume.

Biletele pot fi achizitionate prin cafeneaua Alsy Cafe. Pentru mai multe detalii cu privire la desfasurarea evenimentului puteti suna la 0723.317.797 sau puteti accesa pagina de facebook: http://on.fb.me/YV2Wu3.

Partenerii evenimentului sunt: Dolce Sport, Goji Health Center, Alsy Bistro&Cafe, Hello Hotels, La Fantana, Dimes.

53699.jpgZumba Fitness este programul de dans-fitness cel mai cunoscut din lume, fiind prezent in peste 125 de tari. Stilul incorporeaza inteligent exercitii de aerobic, exercitii de tonifiere musculara si antrenament pe intervale prin alternanta ritmurilor in timpul cursului, ceea ce inseamna 60 de minute folosite cu eficienta maxima. Ritmurile de salsa, merengue, cumbia, bachata, cha-cha, reggaeton, samba, rumba sau flamenco fac deliciul orelor de Zumba Fitness si dau senzatia unei petreceri intense.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

QUI PRO QUO !
  • person

    "intelege-te si accepta-te exact asa cum esti!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Peyton Vernil
Shop Ele.rochevron_right