Centru de fitness express la World Class America House

Centru de fitness express la World Class America House
  calendar_month        
Pentru World Class a devenit o preocupare continua construirea unor cluburi din ce in ce mai bune, personalizate pentru fiecare public tinta specific locatiei. La World Class Fitness Center America House, cel de-al 7-lea club din Bucuresti recent inaugurat, pasionatii de sport se pot antrena express si in pauza de birou, traind o experienta fitness distractiva tocmai in buricul targului- Piata Victoriei, cladirea America House, etaj 1.

Deschiderea noului club, a venit ca urmare a cererii sectorului corporate dar si privat din zona, pentru care conceptul de lunch break a avansat de la banalul pranz, la fitness and lunch break. Nu degeaba, compania se pozitioneaza drept al treilea loc in care trebuie sa fii dupa casa si .

Ne-am dezvoltat impreuna cu voi, si va multumim! Am evoluat in functie de cererile si asteptarile voastre, dar in acelasi timp am oferit pietei un nou trend, am imprimat cultura traiului sanatos. Am creat dependenta fata de activitatea fizica, fata de miscare. Dupa unsprezece ani de realizari si 9 cluburi deschise, zambetul vostru de dupa antrenamente este satisfactia noastra de zi cu zi. Meritati un nou environment efervescent, unde energia se contopeste cu formele perfecte si armonia exact in centrul orasului- World Class America House spune Madalina Tanasescu, managerul clubului.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc in care vii ori de cate ori ai un pic de timp liber pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te antrenezi, in care te simti bine. World Class America House pune la dispozitie Gym & Cardio, Functional Training, studio de cycling, clase de aerobic, sauna umeda si sauna uscata.

Toate detaliile au fost proiectate in jurul conceptului a III-a locatie in care trebuie sa te afli dupa job si casa unde membrii pot evada pentru a-si reincarca bateriile si a cunoaste noi prieteni. Intregul club respira prin culoare si energie , experienta de fitness fiind una motivationala si distractiva World Class Fitness Center America House aduce ultimele tehnologii si trenduri in industria de fitness din intrega lumea, bazandu-se pe noile tendinte in domeniul fitness-ului si anume Functional Training - antrenament functional.
53627.jpg


Ce inseamna Functional Traininig?

Functional training sau antrenamentul functional presupune efectuarea acelor exercitii create special pentru a ne imbunatati performanta in activitatile zilnice, adica miscari pe care le efecutam in viata de zi cu zi, precum urcatul scarilor, ridcarea/impingerea/transportarea diferitelor greutati, sariturile, cataratul. Spre deosebire de antrenamentul de forta clasic, care se concentreaza pe antrenarea izolata a unei grupe de muschi, antrenamentul functional implica participarea simultana a mai multor muschi si articulatii. Exercitiile specifice acestui tip de antrenament necesita coordonare, echilibru, control al miscarii, dar si o contractie musculara identica miscarii pe care o imita si pentru care a fost creat. Daca ne dorim un corp functional (adica un corp care functioneza in conditii optime) atunci trebuie sa il antrenam cu exercitii functionale.

Cu ce anume se lucreaza in tratamentul functional?

Metodele de antrenament sunt noi si distractive. Se folosesc diferite obiecte de lucru - TRX, RIP-TRAINER, KETTLEBELL, GYMSTICK, FRANGHII, TRAMPOLINA, MINGI MEDICINALE, SWISSBALL, BOSU sau pur si simplu greutatea propriului corp.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Holistica
  • person

    "dumnezeu ne-a creat unici!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right