Conceptul B.Energy, body&mind fitness

Conceptul B.Energy, body&mind fitness
  calendar_month        
Taie chiar tu panglica de inaugurare a centrului B.Energy!

Te asteptam in zilele de 02 si 03 februarie 2012 la sesiuni de rasfat, distractie si tonifiere, toate condimentate cu multa, multa energie! Pentru ca in aceste zile de joi si vineri organizam Porti Deschise. In acelasi timp, daca iti place la noi, iti spunem ca doar in aceste doua zile poti achizitiona orice tip de abonament de fitness cu o super-reducere: 50%*.

Energie. De fapt… ENERGIIIIEEEE, sa se auda bine! Pentru ca, asa cum spune si numele, in jurul acestui cuvant se invarte intregul concept B.Energy.

53611.jpgPentru ca totul este energie. Pentru ca, daca vrei o schimbare in mai bine, daca iti doresti mai mult tonus, o forma fizica mai buna, citesti randurile potrivite, esti in directia buna. Totul incepe din interior, totul este energie. Tu decizi cat de energica vrei sa fii, noi te ajutam!

B.Energy! este mai mult decat un simplu loc in care sa-ti poti antrena trupul - in cadrul B.Energy mizam pe "body and mind fitness", pentru ca din interior pleaca totul.

Patru mari directii
Vorbim despre un concept si nu doar despre o sala de fitness: B.Energy abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness, estetica. Acestea sunt gandite si testate sa te motiveze suficient cat sa poti face schimbarea si sa o mentii in timp ce te simti bine. In cadrul B.Energy poti alege daca vrei sa faci sport, daca vrei sa te rasfeti (iti oferim servicii de manichiura-pedichiura, masaj si coafura expres) sau daca vrei sa inveti (oferim cursuri pe teme de nutritie si motivatie cu specialisti din aceste domenii, dar si consiliere individuala).


Spatiul prietenos este situat in centrul Bucurestiului, la intersectia dintre bulevardul Dacia si Calea Grivitei, si dispune de un studio rotund, de 130 mp si cabinete de consiliere si estetica. Exista numeroase locuri de parcare.

B.Energy este gandit ca fiind un spatiu cu personalitate, in care energiile pozitive se joaca circular, invaluind pe oricine isi doreste un zambet, o incurajare, o oaza de energie constructive, o schimbare in bine.

*discounturile nu se aplica la pachetele promotionale deja concepute pentru luna februarie.

Intra pe pagina de Facebook B.Energy pentru a fi la curent cu noutatile.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

zvelta si atractiva pentru alesul tau
  • person

    ""mens sano in corpore sano""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right