Dieta Fall Season

Dieta Fall Season
  calendar_month        
Daca doresti sa optezi pentru o dieta cu un plan alimentar echilibrat atunci, cu siguranta, dieta Fall Season ti se va potrivi de minune.

Regimul alimentar de fata cuprinde o varietate de produse vegetale.

Legumele si fructele de sezon sunt deliciile acestei diete de toamna. Daca iti place sa gatesti atunci este timpul sa adopti o serie de feluri de mancare care sa-ti incante simturile.

Mere coapte cu scortisoara, salata de fructe de padure sau dovleac la cuptor sunt doar cateva dintre cele mai savuroase sugestii.

In acest tip de dieta nu trebuie sa incluzi legumele inghetate, mancarea gata pregatita la borcan sau la cutie metalica.

Dieta de fata nu este potrivita pentru persoanele care stiu ca au carente de substante in organism.

Cei ce stiu ca nu au un sistem imunitar puternic trebuie sa aleaga un plan alimentar mai specializat.

Filosofia dietei Fall Season

Scopul acestei diete este acela de a combina aroma fuctelor si legumelor de toamna si consumarea lor intr-o forma cat mai proaspata.

Portionarea si echilibrul dintre substantele nutritive este un alt obiectiv pe care vi-l propunem de aceasta data.

Iata un plan simplu pe care il poti urmari:

Mic dejun

O salata medie de fructe de padure cu alune sfaramate. Daca nu ai afine, zmeura si coacaze albe le poti inlocui cu mere, pere, gutui, prune si struguri.

Dupa o jumatate de ora poti bea un ceai indulcit cu miere la care poti servi o brioasa medie cu nuci si Ricotta (branza cremoasa).





Daca nu dorest sa servesti ceai atunci poti bea o ceasca de cafea naturala preparata la ibric.

Pranz

Legume proaspete pregatite la abur: fasole verde pastai sau galbena cu morcov si un pic de usturoi, cartofi cu branza de vaci, praz cu masline, dovleac la cuptor cu miere, fasole rosie Mexicana cu sfecla.

Cina

Carne la cuptor cu o lingurita de ulei cu sos de merisor. Salata de legume din: salata iceberg, rosii, masline, ceapa rosie, morcov ras, marar, varza rosie si ardei gras rosu.

Desertul poate consta in mere coapte cu scortisoasa, pepene rosu sau galben.

Recomandari