Accesorii pentru bretele

Accesorii pentru bretele
  calendar_month        
Majoritatea dintre noi ne-am confruntat cu problema caderii bretelelor nu numai de la sutien dar si de la topuri sau rochii cu bretele care se incapatanau sa nu stea locului.

Fie ca suntem la sala de fitness si bretelele ne tot cad atunci cand facem exercitii, fie ca purtam o rochie de seara a carei bretele trebuie sa le tii tot timpul sub control, problema pare sa ia sfarsit odata cu aparitia pe piata a unuor agrafe pentru sustinerea bretelelor.

O firma din America s-a gandit sa vina in ajutorul femeilor prin realizarea unui accesoriu care sa puna capat problemelor legate de caderea bretelelor de la sutien sau maiouri.

Agrafele pentru sustinerea bretelelor vin ca o alternativa la bretelele de sutinen din material transparent care totusi se vad si nu sunt deloc estetice.

Agrafele sunt din plastic, sunt simple sau acoperite intr-o culoare argintie sau aramie, au o forma draguta si costa intre 4 si 25 euro in functie de model. Sunt foarte flexibile si se misca odata cu tine.Poti alege intre accesorii simple pentru a le pune pe sub haine, atunci cand vrei sa ai o tinuta perfecta, iar bretelele de la sutien se vad inestetic.

Poti transforma acest accesoriu util si intr-o bijuterie daca optezi pentru unul incrustat cu cristale Swarovski sau daca ii atasezi un mic talisman care sa atarne gratios pe spatele tau.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

neconditionat
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right