Fitness cu Andreea

Fitness cu Andreea
  calendar_month        
In ultima vreme si atentia romancelor se indreapta tot mai evident spre aspectul lor, cauta sa arate cat mai bine si, se pare, acest lucru conteaza din ce in ce mai mult si in societatea noastra. Conteaza sa arati bine si, in mod cert, conteaza sa fi sanatoasa, orice varsta ai avea. Nu in ultimul rand, trebuie sa ne amintim de celebrul dicton latin: Minte sanatoasa in trup sanatos. In concluzie, este important sa faci miscare, sa te alimentezi sanatos si sa te odihnesti in limite rezonabile.

Vom incerca in urmatoarele articole sa lamurim cat mai multe aspecte ale antrenamentului in sala de fitness, cel mai important, in opinia noastra, pentru modelarea trupului si mentinerea unui tonus ridicat in organism.

Rand pe rand, vom ataca fiecare grupa musculara si vom evidentia, folosind fotografii, fiecare exercitiu ce trebuie efectuat pentru tonifierea acestora. Avand in vedere ca exercitiile folosesc greutati, mai mici sau mai mari, vom avea grija sa nu lezam articulatiile, intelegand corect mecanica aparatului de lucru si a organismului nostru. In egala masura trebuie sa vorbim despre alimentatie, despre ce e bine sa mancam si ce nu, in functie de conformatia corpului nostru, endomorf sau ectomorf, dupa caz.

Va invitam sa ne urmariti articolele urmatoare ce vor fi publicate pe acest site si sa tineti cont de recomandarile noastre, in cat mai mare masura.

Fitness - Membrele inferioare
Fitness - Membrele superioare
Fitness - Muschii pectorali
Fitness - Muschii spatelui
Fitness - Umerii
Fitness - Abdomenul
Fitness - Muschii fesieri


Instructor fitness & aerobic - sala GENESSE

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Universul FIMO
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right