Impachetarile cu ciocolata

Impachetarile cu ciocolata
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
25 Sep 2006, 10:15
       
Viciul multor femei este acela de a manca ciocolata. De cele mai multe ori insa, ne abtinem de la a manca ciocolata, datorita predispozitiei spre ingrasare. De cate ori nu ne-am dorit sa mancam ciocolata la orice ora, fara a ne face probleme ca vom lua in greutate?

Ati visat vreodata ca veti fi acoperite in intregime in ciocolata? Ei bine, acum ne putem impacheta in ciocolata din cap pana in picioare, pentru a slabi, pentru a ne detoxifia organismul si pentru a avea o piele frumoasa si supla.Salonul Kinetik, ofera acest nou si revolutionar serviciu, intr-o atmosfera agreabila si sub atenta ingrijire a specialistilor.

Impachetarile cu ciocolata se fac de obicei pe o zona (talie, pana la genunchi), inaintea efectuarii masajului anticelulitic, la temperatura de 65-75 grade Celsius. Dupa efectuarea acestei proceduri, manevrele eficiente de indepartare a celulitei au un efect mult sporit, datorita inmuierii si dezintegrarii celulelor de celulita, precum si a dilatarii porilor dermului.

Impachetarile cu ciocolata se folosesc drept tratament de remodelare, anticelulitic - prin efectul lipolitic al cafeinei si teobrominei - de hranire, antioxidant, de remineralizare si detoxifiere, dar si de relaxare.

Efectele benefice se datoreaza continutului de cacao si guarana. Efectul termic se simte instantaneu, la aplicare iar imediat dupa tratament apare o senzatie placuta de confort si o imbunatatire vizibila a calitatii tegumentului.

Are un efect antistres, euforic, si va confera o viziune optimista asupra vietii. Si in plus... scaderea in centimetrii precum si imbunatatirea aspectului pielii este cat se poate de vizibila. Dermul, epidermul si hipodermul se incalzesc si ard celulita care inca se gaseste in organismul dumneavoastra.

Ca masca faciala, este o perfecta reintoarcere la anii copilariei in care ne trezeam cu o fata de bebelus dupa visele foarte placute.

78668.jpg


Pana la data de 29.09.2006, daca va faceti un abonament la Salonul Kinetik, beneficiati de un al doilea abonament la jumatate de pret. In plus pana la 30 decembrie, 10 posesori de abonament Kinetik, vor beneficia gratuit de un portofoliu personal.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Frantura -13-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere