Informeaza-te despre corpul tau!

Informeaza-te despre corpul tau!
  calendar_month        
Suntem tinere, frumoase, energice...dar pana cand? Pentru a pastra frumusetea corpului nostru este necesar sa avem grija de silueta noastra. Dieta, cat mai putin stres si in primul rand miscare. Dar ce facem daca nu avem timp sa mergem la o sala de fitness?

Solutia ar fi un centru de remodelare corporala. Dar ce inseamna remodelare corporala? Cuvinte ca elecrostimulare, ultrasunete si vacuum sunt enigmatice pentru unele femei. Tocmai de aceea, Centrul Green Style s-a gandit la asta si a lansat site-ul www.greenstyle.ro unde poti afla mai multe despre:

78784.jpg

Lifting nechirurgical
Este un program care e echivalentul mult mai convenabil, fara riscuri si complicatii si mult mai usor de realizat al liftingului chirurgical.

Slabire in centimetri si celulita
Orice tip de activitate musculara regulata duce la scaderea in greutate. Cat despre celulita, nu o va face sa dispara, dar va ajuta la diminuarea ei. In combinatie cu alte tipuri de tratamente, aceasta poate fi eliminata.

Vergeturi

Nutritie

Electrostimulare
78783.jpg

A fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In centrele de frumusete, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extreme de avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.

Ultrasunete
Aparatul cu ultrasunete Cell-Free este destinat in special tratamentelor corporale legate de:
- Atenuarea nodulilor celulitici si reconturarea/distrugerea adipozitatilor
- Imbunatatirea elasticitatii tesuturilor
- Tratamente de lifting facial, anticearcan, depigmentare

Vacuum
Un aparat cu traditie in Europa si SUA, Vacuum-ul este de ceva timp si in Romania. Cel mai important la acest tratament este modul de efectuare a lui. Miscarile profesionale si puternice efectuate cu ajutorul ustensilelor aparatului, de catre un kinetoterapeut sau fiziokinetoterapeut duc la obtinerea unor rezultate miraculoase intr-un timp foarte scurt in eliminarea si prevenirea celulitei si arderea grasimilor.

78782.jpg
Impachetari
Procesul de impachetare corporala este un tratament ce ajuta la scaderea in centimetri, la modificarea formei si conturului corporal precum si la intarirea si tonifierea pielii.

Raze infrarosii
Tratametul cu infrarosii este unul foarte simplu si comod dar in acelasi timp cu efecte extrem de benefice pentru corp.Mai intai, vom vorbi despre rolul de tratament termic prin incalzirea directa si profunda si prin faptul ca produce o transpiratie purificatoare foarte sanatoasa, la temperaturi cu mult mai mici.

Tratamente ridicare sani
Prin stimulare musculara, muschii ridica tesuturile subcutanate care sunt fixate pe muschii longitudinali de sub clavicula, ceea ce permite ridicarea sanilor si chiar cresterea lor in dimensiune, obtinandu-se maxim 4 cm in plus la circumferinta bustului.
Este o procedura extrem de sigura si neinvaziva, fara efecte secundare sau reactii adverse.

78781.jpgTonifiere
Este metoda de a contracara lipsa activitatii fizice, sedentarismul sau efectele nedorite ale varstei.

Drenaj limfatic
Drenajul limfatic este inclus in tratamentul de electrostimulare, fiind unul din programele rulate in acest pachet. Tratamentul are o durata de 45 de minute si se efectuaza o singura data intr-un pachet, sau la cerere, ori de cate ori este nevoie. Ajuta la eliminarea apei din organism, la detoxifiere, la un metabolism normal.Fast slim
Acum chiar exista reteta frumusetii instantanee. In decurs de 15 minute, cu ajutorul impulsurilor dese si profunde, corpul isi subtiaza alura. Efectul nu este de lunga durata, dar pentru cine vrea sa arate mai bine pentru un anumit eveniment, este o minune a secolului vitezei.

Centrul de remodelare corporala va ofera:

Tratamente de remodelare corporala
Ambianta placuta
Program flexibil in functie de timpul tau
Intimitate
Echipa tanara de profesionisti
Servicii de calitate

Promotie!!!
Reducere 10 % la orice tip de abonament incheiat
Un pachet gratuit in valoare de 220 RON care consta in:
- 2 sedinte vacuum
- 2 sedinte ultrasunete
- 3 sedinte electrostimulare

Green Style
Centru de remodelare corporala
211 10 78, 211 10 85
Str. Grigore Alexandrescu 92 (langa Perla)
www.greenstyle.ro
contact@greenstyle.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum se evapora sorii
  • person

    "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Subrina Neagra
Shop Ele.rochevron_right