Miracolele extrasului de melc

Miracolele extrasului de melc
  calendar_month        
Oricine isi doreste un ten perfect. Modul de viata modern, stresul, alimentatia neadecvata si poluarea expun pielea unor provocari carora nu le poate raspunde cu succes. Rezultatul: riduri, acnee, cicatrici, pete!

Efectele curative ale substantelor secretate de corpul melcului au fost descoperitei in urma cu doar cativa ani, intamplator, la muncitorii din fermele specializate. S-a observat ca mainile acestora deveneau foarte fine, zgarieturile se vindecau mai repede si cicatricile dispareau lasand in urma o piele intinerita.

Melcul este unul dintre singurele animale capabile sa-si refaca tesuturile, in special cochilia atunci cand este sparta. Aceste proprietati se datoareaza alantoinei secretata in mod natural de corpul lor, substanta care regenereaza si in acelasi timp activeaza calciul asimilat de organismnul lor.

Au urmat studii riguroase asupra fenomenului care au confirmat ca gelul din extract de melc diminueaza ridurile, cicatricile, petele, vindeca acneea si intinereste pielea.

Cosmetica a fost prima care a beneficiat de toate aceste descoperiri, specialistii punand la punct o formula imbunatatita, continand acid glicolic cu efect de pealing natural pentru a inlatura celulele moarte si a lasa substantele active sa patrunda in piele, acolo unde este nevoie.

Astfel s-a nascut Celltone... Spre deosebire de alte produse cosmetice care folosesc alantoina, Cellone se bazeaza pe extragerea ei direct din corpul melcilor Helix Aspersa, foarte bine tolerate de organism, fiind o specie comestibila( escargot). Acest produs extraordinar ajuta pielea noastra in acelasi mod in care alantoina repara cochilia melcilor.


In plus, melcii au puterea de a se apara impotriva bacteriilor cu ajutorul antibioticelor naturale produse de corpul lor. Aceleasi substante inlatura bacteriile care pot infecta porii pileii si genera acneea. Din aceasta cauza gelul pe baza de extract de melc va scapa de cosuri si puncte negre.

Pe langa alantoina, Celltone contine:

1. Proteine si vitamine ce contribuie la hranirea si hidratarea pielii.
Ele sunt continute de corpul melcului datorita alimentatiei bazata pe cruditati si vitamine
2. Colagen si elastina
3. Acid glicolic. 79723.jpgCellton nu contine coloranti!

Efecte curative:
Regenerare
Intinerirea tenului
Diminuarea cicatricile
Eliminarea petelor
Tratarea acneei
Estoparea ridurilor

Mod de folosire: foarte usor de folosit, nu necesita tratamente corelate. Spalati mai intai pielea, puneti mai mult gel pe degete apoi, cu o miscare circulara aplicati pe zona pe care doriti sa o tratati. Repetati procedeul de 2-3 ori pe zi. Gelul va fi absorbit in cateva minute. Dupa aceasta, daca doriti, puteti aplica machiaj.

Acest produs poate fi comandat accesand www.bestsellertv.ro sau telefonic, la 021.2016464.
Unic importator: SC Bestsller Tv Media, Str Viitorului, Nr 82, Sector 2, Bucuresti.

Recomandari