Alimentatie BIO pentru copilasi inca din primul an de viata

Alimentatie BIO pentru copilasi inca din primul an de viata
  calendar_month        
Alimentatia BIO este un subiect tot mai prezent in viata cotidiana, mai ales in contextul in care fiecare dintre noi intelege si chiar simte pregnant cum alimentatia ne influenteaza in mod direct starea de sanatate. Iar atunci cand in familie apare un nou membru, preocuparea pentru alimentatia corecta si cresterea sanatoasa a micii comori devine prioritara.

Alimentul recomandat pentru cel mai bun start in viata si care ii asigura toti nutrientii esentiali in cantitatile necesare in primele luni este cu siguranta laptele matern. Nu uita insa ca in aceasta perioada trebuie sa fii atenta si la dieta ta, caci prin alaptare ii transmiti micutului toate substantele pe care le asimilezi.

Pe masura ce micutul se apropie de 6 luni si laptele matern nu mai poate asigura toti nutrientii necesari unei dezvoltari armonioase, apare nevoia introducerii alimentelor semi-solide si solide. Primele alimente pe care vei incepe sa le introduci treptat in dieta lui sunt fructele, legumele si cerealele.

Iar daca esti adepta alimentatiei BIO, vei dori probabil sa ii oferi si micutului tau o hrana cat mai aproape de natura, care sa sustina dezvoltarea sa armonioasa.

Avand la baza o experienta de peste 80 de ani in dezvoltarea hranei pentru copii, Milupa a creat trei sortimente de cereale Bio special adaptate nevoilor nutritionale ale micutilor:

Cereale Milupa BIO Banane (recomandate de la 6 luni)
Cereale Milupa BIO 7 Cereale (recomandate de la 6 luni)
Cereale Milupa BIO 3 Cereale (recomandate de la 6 luni)


Cerealele BIO de la Milupa provin din culturi agricole ecologice, in care nu s-au folosit ingrasaminte chimice. Boabele cerealelor au fost macinate fin si transformate in fulgi delicati, pentru pastrarea elementelor nutritive.

Asigura-i piticului tau o nutritie echilibrata, adaptata etapei sale de varsta, pentru a te bucura de un copil sanatos.

Recomandari