Dieta baiat sau fata - functioneaza cu adevarat?

Dieta baiat sau fata - functioneaza cu adevarat?
  calendar_month        
Mai multe studii au demonstrat ca gravidele care urmeaza o dieta specifica si stricta cu cel putin 4 luni inainte sa nasca, influenteaza sexul bebelusului lor. Tu ce vrei la meniu: fata sau baiat?

Maternitatea Port-Royal din Paris a experimentat regimul doctorului Papa (ce nume predestinat!) pe 5000 sarcini: 80% dintre pacientele care au urmat cu strictete meniurile specifice au reusit sa obtina un bebelus cu sexul dorit. Asa inseamna ca dieta baiat/ fata functioneaza cu adevarat!

Dar e bine sa-ti moderezi totusi entuziasmul: forumurile abunda de mame care povestesc ca au urmat si ele cu strictete aceasta dieta si totusi au nascut un al patrulea baiat, desi isi doreau si o fetita in familie!

Exista totusi 20% de mame deceptionate printre cele care au urmat regimul maternitatii din Paris! Poate ca ele au facut rabat de la regim, si nu ne-ar mira acest lucru, deoarece el este foarte strict.

Care este principiul dietei baiat/ fata?

Pe scurt, teoria dietei porneste de la ideea ca pH-ul vaginal se modifica prin absorbtia sarurilor minerale din mancare: potasiu si sodiu pentru baieti, magneziu si calciu pentru fete.

Membrana celulara a ovulului ce face selectia de sperma care transporta cromozomul X pentru baieti si Y pentru fete devine saturata cu minerale, dand nastere sexului dorit. Astfel, sperma care transporta cromozomul dorit isi mareste semnificativ sansele de a fi selectata.

Concret, in alimentatie, femeile care isi doresc sa dea nastere unei fetite trebuie sa renunte la toate alimentele sarate, precum: sunca, branza, semipreparatele. Ele trebuie in schimb sa se hraneasca bine cu lapte, iaurt si cas. Iar sucurile de fructe le sunt strict interzise, deoarece acestea contin potasiu.

Pentru o dieta de baietel, gravida trebuie sa-si verse solnita cu sare in mancare! Ea are liber la fructe, cereale, legume uscate, dar ii sunt nepermise lactatele, legumele verzi, painea.

Sfatul nostru

Inainte de a incepe acest regim, consulta-ti medicul ginecolog. Din cauza ca dieta are cerinte foarte stricte pentru a fi cu adevarat eficienta, se pot crea carente in organism sau pot exista contraindicatii.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right