Intalneste-te cu specialisti Ele.ro la Fit & Form Salon

Intalneste-te cu specialisti Ele.ro la Fit & Form Salon
  calendar_month        
In perioada 20-23 octombrie are loc la Sala Palatului din Bucuresti primul salon dedicat prin excelenta corpului tau. FIT & FORM SALON 2005 isi propune sa promoveze ultimele noutati in dieta, nutritie, fitness, sanatate si ingrijire corporala.

Evenimentul organizat de Estetik Media si revista Les Nouvelles Esthetiques Romania se adreseaza in principal publicului larg, dar si profesionistilor care activeaza in domeniul sanatatii, nutritiei, intretinerii si ingrijirii corporale. Salonul promoveaza ultimele noutati si tendinte in domeniu oferindu-va in acelasi timp posibilitatea de a descoperi solutii moderne in rezolvarea problemelor legate de aspectele inestetice ale corpului, excesul in greutate, celulita.

Va invitam altaturi de specialistii www.ele.ro sa dezbatem impreuna probleme legate de:

- Sanatate si relaxare (joi, 20 octombrie, intre orele 16.00- 17.00)

Specialistii www.ele.ro iti prezinta metode variate de mentinere a frumusetii si sanatatii, pornind de la folosirea plantelor in homeopatie, trecand prin reiki - o modalitate de a restabili starea energetica optima a organismului - si terminand cu tehnici de intretinere moderne. Ne-am gandit la solutii practice si deloc costisitoare care pot fi folosite pentru mentinerea in forma si stabilirea unui echilibru in organism. Vom incepe cu ce ne poate oferi natura: homeopatie si acupunctura, la indrumarea specialistului in Terapii Alternative , doctorul Mihnea Dragomir. Apoi Maestrul Reiki Dumitru Hristenco ne va initia in autotratamentul prin Reiki pentru restabilirea nivelului optim de energie. Urmand ca in final specialistul in Remodelare Corporala, doamna Cristina Ungureanu, sa explice beneficiile presoterapiei si ale tratamentului cu Starvac pentru mentinerea sanatatii.


- Silueta si nutritie (sambata, 22 octombrie, intre orele 16.00-17:00)

"Care este stilul de viata care te ajuta sa-ti mentii greutatea optima?" Gabriela Dumitrescu - nutritionist - si Florentina Opris - antrenor personal - ne ajuta sa gasim solutia care se potriveste fiecareia in parte in functie de particularitatile fizice si comportamentale. Daca ne dorim o silueta de invidiat si in acelasi timp sa ne pastram starea de sanatate, trebuie sa stim cate calorii trebuie consumate pe parcursul unei zile, tinand cont de cat de active sau sendentare suntem. Specialistii www.ele.ro te invita la o dezbatere personalizata in care sportul si alimentatia sanatoasa sunt tratate ca o investitie pe termen lung pentru sanatate.


- Sport sau chirurgie estetica? (duminica, 23 octombrie, intre orele 12:30-13:30)

Se crede ca sunt solutii contradictorii la probleme de slabire... specialistii nostrii, Cristian Popescu - Instructor Tae Bo si Dr. Klara Iulia Hatami - - vor demonstra ca sunt complementare si ne vor explica cum pot interactiona eficient. In special cand e vorba despre zonele problema: abdomen, coapse, fund... E suficienta o operatie estetica pentru a avea forme de vis? Sau e necesar ca rezultatele obtinute sa fie intretinute in timp? La aceste intrebari vom incerca sa raspundem impreuna in cadrul seminarului "Sport sau chirurgie estetica".

Recomandari

Newsletter Ele.ro

un gand scurt
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right