10 pozitii sexuale despre care nu ai auzit

10 pozitii sexuale despre care nu ai auzit
  calendar_month        
Daca te-ai plictisit de aceleasi pozitii si nici nu ai chef sa rasfoiesti Kama Sutra , incearca 10 pozitii sexuale despre care aproape sigur nu ai auzit pana acum.

Marioneta. Stand cu fata la perete, cu mainile ridicate deasupra capului, lasa-ti corpul in fata de la mijloc, ca o marioneta cu sforile relaxate, relaxandu-ti complet muschii trunchiului si bratelor. El iti va tine coapsele stabile, asezandu-se in spatele tau. Ai nevoie de flexibilitate pentru aceasta pozitie, dar va merita efortul.

Unghiul obtuz. El ingenuncheaza in fata ta si tu te asezi usor pe penisul lui erect, incrucisandu-ti picioarele la spatele lui si apoi te lasi pe spate. El iti poate sustine spatele cu o mana, iar cu cealalta iti poate stimula clitorisul.

Dimineata insorita. Cea mai buna pozitie pentru sexul de dimineata incepe cu tine stand pe o parte si el lipit de tine cu pieptul la spatele tau. Muta piciorul de deasupra in fata si lasa-l pe el sa-l impinga cu piciorul lui pana cand are destul lor sa te penetreze. Aceasta pozitie implica putin efort din partea ta sau a lui, dar permite penetrarea adanca.

Ca la scoala. Gaseste un scaun cu spatar solid si pune-l sa se aseze pe el. Urca-te in poala lui cu fata la el si lasa-te in jos pana cand genunchii tai se indoaie la un unghi drept. Odata ce a intrat complet, incepi sa te legeni inainte si inapoi, tinandu-te de spatar.

Balanta. Daca se mandreste cu muschii lui, pune-i la treaba. Stand amandoi in picioare, fata in fata, pune-l sa te ridice si incruciseaza-ti picioarele la spatele lui. El te va tine de fund si te va penetra controland adancimea. Aceasta pozitie este ideala pentru femeile carora le place sa ofere controlul partenerului.

Ogarul. Aseaza-te pe pat pe burta, cu picioarele departate. El va ingenunchia intre genunchii tai si iti va ridica coapsele, in timp ce tu incerci sa mentii cat mai mult contact intre tine si pat. Unghiul pozitiei tale iti va intari muschii vaginali si el va fi placut impresionat.

Prastia. Stati unul cu fata la celalalt si lasa-l sa-ti ridice un picior la unghiul potrivit si confortabil pentru amandoi. Daca esti foarte flexibila, iti poate ridica piciorul si pe umarul lui. Aceasta pozitia va ofera ocazia sa va mangaiati reciproc cat doriti.

Carma. In pozitia misionarului, el se ridica usor pana ajunge in genunchi, apoi iti ridica si indreapta unul dintre picioare si te intoarce usor, asa cum ar intoarce o carma, pana cand ajungi cu burta pe pat. Mentinerea penetrarii in timpul schimbarii pozitiei intareste conexiunea intima din dormitor.

Roaba. O pozitie avansata, care functioneaza cel mai bine cand esti deja in pozitia Marioneta sau Ogarul. Dupa ce te-a penetrat de la spate, tinandu-te de coapse, iti poate ridica unul dintre picioare (sau chiar ambele), in timp ce tu te sprijini in maini sau in antebrate pe podea. Aceasta pozitie este insa extenuanta si este recomandata imediat inainte de orgasm.

Imaginea in oglinda. Aseaza-te in poala lui cu fata la el. Odata ce a inceput sa te penetreze, pune-l sa se ridice astfel incat sa fiti fata in fata. Incrucisati-va amandoi picioarele la spatele celuilalt si apoi bagati-va mainile sub genunchii celuilalt. In aceasta pozitie veti fi complet legati unul de altul, creand o imagine in oglinda.

Autor: Elena Radulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Petre tutea
  • person

    "iubeste si vei fi iubit"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right