"Lap dance" pentru iubitul tau

"Lap dance" pentru iubitul tau
  calendar_month        
Un "lap dance" (dans in poala) este un tip de dans erotic in care barbatul sta pe scaun iar dansatoarea este fie in contact imediat cu el, fie foarte aproape.

Acest dans este intalnit in cluburile de strip-tease, dar partenerul tau se va bucura de minune daca il tratezi cu un dans erotic, in intimitatea casei voastre. Poate fi foarte excitant pentru barbati, dar tu detii controlul si puterea.

Iata cum sa-ti incanti iubitul cu un lap dance.

Explica-i regulile de la inceput. Principala regula: "Mainile jos!" Orice atingere din partea lui si jocul s-a terminat.

Gandeste sexy si simte-te sexy. Spune-i sa stea jos, iar tu stai la aproximativ 2 metri in fata lui. Incepe sa-ti legeni soldurile incet in ritmul muzicii. Danseaza si apropie-te de el si, cand esti aproape de el, pune un picior pe podea, intre picioarele lui, iar celalalt picior pe bratul scaunului.Unduieste-ti soldurile, in cercuri, mentinandu-ti spatele arcuit. Indoaie-ti usor genunchii si lasa-te in jos cat de mult poti, apoi din nou sus, continuand sa iti unduiesti soldurile.

Intoarce-te incet. Roteste-ti in continuare soldurile si misca-ti bratele sexy. In timp ce te intorci, continua sa-l privesti in ochi cat de mult poti. Contactul vizual e esential - sedu-l cu ochii tai.

Impinge in afara pieptul si posteriorul. Apleaca-te astfel incat posteroril tau sa fie in fata lui. Mangaie-ti usor piciorul, de jos in sus.

Trece-ti mainile usor peste posterior, stomac si sani. Mangaie-te pe deasupra hainelor.

Danseaza in spatiul dintre picioarele lui. Pune-ti mainile pe genunchii lui. Impinge-ti pieptul in fata si lasa-l sa-ti miroasa parfumul. Indeparteaza-ti hainele in timp ce te mangai.

Zambeste tot timpul si geme intr-un mod erotic cat de mult poti. Tachineaza-l pana cedeaza.

Recomandari