Trateaza usor si natural afectiunile digestive

Trateaza usor si natural afectiunile digestive
  calendar_month        
Consumul de antibiotice, mancatul pe fuga, mancarea de la fast-food, excesul de cafea, lipsa activitatii fizice ne afecteaza tranzitul si flora intestinala si astfel ajungem sa suferim de afectiuni digestive. Printre cele mai frecvente, se numara balonarile, diareea, constipatia, sindromul de colon iritabil.

Pentru sanatatea noastra si pentru evitarea acestor afectiuni este esentiala mentinerea echilibrului florei intestinale.

Probioticele sunt cel mai indicat remediu pentru aceste afectiuni. Acestea sunt culturi de microorganisme vii si active care tranziteaza tractul gastro-intestinal, exercitand o actiune de echilibrare a micro florei prin colonizare directa. Probioticele sunt "bacteriile benefice": bifidobacterii, lactobacili care se gasesc in anumite alimente (iaurt, kefir sau alte produse lactate), dar si in anumite produse farmaceutice.

Biotics si Biotics Baby sunt produse probiotice care refac natural echilibrul florei intestinale. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului. Pentru mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale si pentru ca organismul tau sa fie ferit de infectiile intestinale, poti apela cu incredere la Biotics.

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce iubesc femeile?
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right