Trusa de profil glicemic

Trusa de profil glicemic
  calendar_month        
Atunci cand o persoana are diabet, este foarte important sa invete sa aiba grija de sine si sa isi controleze glicemia.

Mentinerea valorilor glicemiei in limite cat mai aproape de normal, reprezinta cea mai buna modalitate de a evita aparitia complicatiilor diabetului.


Persoanele cu diabet prezinta riscul de a dezvolta complicatii cum ar fi afectiuni ale ochilor, inimii, picioarelor, rinichilor si nu numai.

Vestea buna este ca exista solutii pentru a avea un stil de viata sanatos. Sta in puterea fiecaruia sa-si ingrijeasca sanatatea.

Informarea, vizita la medic si un control bun al glicemiei ajuta persoanele cu diabet sa evite aparitia complicatiilor. Cu cat controlul glicemiei este mai bun, cu atat mai lente sunt debutul si progresia complicatiilor.

"Testarea structurata are un impact deosebit asupra rezultatelor medicale in tratamentul diabetului. Multe persoane nu stiu ca ar putea avea diabet si din aceasta cauza nu primesc tratament corespunzator.

In acest caz este doar o chestiune de timp pana cand apar primele complicatii. Un control bun al glicemiei poate minimiza sau chiar inlatura aproape toate complicatiile diabetului", a declarat Guido Mitchell, Director Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.

Roche Romania Diagnostics Division continua campania "Fa PASul corect: Controleaza DIABETUL", lansand "Trusa de profil glicemic", o noua solutie Accu-Chek care ii ajuta pe pacientii cu diabet sa descopere un nou stil de viata.

"Principala preocupare a diviziei Diabetes Care a Roche a fost intotdeauna aceea de a oferi persoanelor cu diabet posibilitatea de a-si controla diabetul, pe cat posibil independent", a declarat Guido Mitchell, Director Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.

Cu "Trusa de profil glicemic" controlul diabetului este comod, eficient si real, iar testarea structurata ajuta in luarea celor mai bune decizii.

"Trusa de profil glicemic" va fi disponibila in farmacii incepand cu 1 Octombrie 2011*.

Continutul trusei a fost astfel gandit incat sa ofere utilizatorului tot ceea ce este necesar realizarii profilului glicemic:

Teste de glicemie Accu-Chek Active
Grafic de profil glicemic Accu-Chek 3600 View
Brosura Accu-Chek 3600 View
Creion + ascutitoare
Video cu instructiuni pentru utilizarea optima a trusei

Pentru informatii despre un stil de viata sanatos vizitati www.accu-chek.ro.

*in limita stocului disponibil.


52701.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Departe de ochii lumii
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right