Proelixe - cel mai popular trend de la spining incoace!

Proelixe - cel mai popular trend de la spining incoace!
  calendar_month        
Tehnologia vibratiei este cel mai nou curent in slabire, remodelare corporala, tonifiere musculara, tratamente anticelulitice si drenaj limfatic!

Obtii beneficiile antrenamentului traditional in doar 10 minute zilnic timp de 7, 10, 14 sau 20 zile!

10 minute zilnic sunt echivalente ca efect (studii minutioase o spun) cu 1 ora de fitness la aparate cu greutati, 1 ora de presa de picioare plus 20 minute pe banda de alergare sau 2 ore de squash!

Acest aparat desprins parca din filmele SF este utilizat de clinici de medicina estetica, hoteluri, centre de fitness, spa-uri, clinici de fizioterapie, saloane de beauty.

Inca din antichitate, in Grecia, atletii ce participau la olimpiade se pregateau inainte de competitii utilizind mese oscilatorii (imagineaza-ti ca vrei sa iti tii echilibrul pe o placa asezata peste o minge!) ce isi produceau efectul prin actiune mecanica , imbunatatind echilibrul, postura, tonusul general si activitatea circulatorie fara alterarea rimului cardiac si fara nici un alt stres derivind din exercitiul fizic. Oau!

In timpurile noastre, Proellixe ™ Vibration a fost conceput dupa rezultatele cercetatorilor NASA de la Programul Spatial, ce au contribuit la crearea acestui fenomen medical si de sanatate. Starea de gravitatie zero s-a dovedit a avea efecte secundare deosebit de negative dupa o calatorie prelungita in spatiu.

Tesuturile musculare ale astronautilor se deteriorau considerabil, cauzind o reducere a densitatii osoase - osteoporoza. Pentru a contracara lipsa atractiei gravitationale, cercetatorii NASA au dezvoltat platforma vibratorie pentru care au imaginat diferite programe de antrenament.">76596.jpg

NASA intentioneaza sa aduca aceste aparate chiar in statiile spatiale, unde astronautii pierd masa osoasa de 10 ori mai rapid decat cei ce locuiesc pe Terra. Medicul NASA Dr.Victor Schneider de la Cartierul General NASA din Washington spune ca este planificat ca platformele cu vibratii sa fie aduse la Statia Spatiala Internationala in 2007 sau 2008, impreuna cu corzi bungee pentru a ii lega pe astronauti de ele.

Platforma oscileaza cu frecvente masurate in Herzi joase si medii (aceastea sunt cele benefice pentru organism! spre deosebire de cele peste 30 Hz, care pot produce chiar migrene daca stai drept in picioare), vibratii care sunt propagate in tot corpul sub forma unei unde sinusoidale avand ca efect contractia reflexa a musculaturii si stimularea enorma a circulatiei sanguine.

Unda sinusoidala apare prin stimularea alternanta G+/G-, accelerare a 2 forte opuse aplicate la capetele platformei. Reflexul neuro-muscular deosebit de complex se numeste tonic oscilant.">

Tendoanele sunt intinse, iar muschii situati in profunzime - precum cei pelvini si din jurul coloanei vertebrale - sunt intariti de aceasta activare reflexa. Tehnologia vibratiei s-a dovedit a fi extrem de eficienta, permitind astronautilor sa isi prelungeasca sederea in spatiu, spre deosebire de trecut cand - antrenandu-se cu echipamente de fitness conventionale erau fortati sa revina pe Pamant din cauza prabusirii musculare si osoase.

Proellixe ™ Vibration produce contractia involuntara a tuturor muschilor fara a cauza stress oxidativ - numele pe care il poarta "febra musculara", produsa prin acumularea in muschi de acid lactic ce da senzatia dureroasa binecunoscuta dupa exercitiu fizic mai ales la persoanele ce nu fac de obicei sport.Tripla actiune a Proellixe ™cu Vibrorollage consta in efecte mecanice, chimice si neurologice.

Platforma Proellixe ™ Vibration cu VibroRollage ® oscileaza cu frecvente joase si medii de la 3 Hz la maxim 30 Hz, ce imprima unda de vibratie care se distribuie uniform si proportional de la picioare la cap - atat la nivelul pielii cat si al tesutului subcutanat - si care actioneaza precum mii de role microscopice ce maseaza intregul corp incepind de la talpa, trecind prin picoare, spinare si pina la gat.

Efectul acestor mii de microrole determina actiuni anticelulitice, de tonifiere, drenare limfatica, crestere a microcirculatiei periferice, crestere a elasticitatii tisulare, tonifiere musculara, sculptare si remodelare, definire musculara si intarire musculara.

In plus, Proellixe ™ produce marirea metabolismului, marirea fortei muschilor, reduce durerea, creste flexibilitatea, perfectioneaza coordonarea, amplifica densitatea oaselor -combate astfel osteoporoza prin mentinerea flexibilitatii oaselor si recuperarea in cazuri de leziuni produse in sport - precum leziunile tendonului lui Achile sau ale genunchilor.

Miscarea imprimata este oscilatorie - se misca mai intii partea dreapta, apoi stanga, spre deosebire de miscarea verticala a unor aparate mai vechi, ce lezeaza vertebrele. Amplitudinea oscilatiei - parametru foarte important in efectuarea exercitiilor - este atent controlata prin trasarea a 8 pozitii ale picioarelor (4 pe fiecare parte), ce poate varia in timpul unui exercitiu cu scopul de a imprima efecte diferite.

Actiunea chimica a Proellixe-ului consta in stimularea hipofizei ce amplifica producerea hormonilor fericirii (endorfine), dar si a serotoninei sau testosteronului ce isi cresc concentratia cu 361 % respectiv 7% dupa o sedinta de Proellixe ™ Vibration , iar actiunea neurologica si fizico-psihica induce relaxare si combatere a stressului, wellness, ameliorare a insomniei, etc

Programele integrate sunt gandite pentru: slabirea si remodelarea corpului, anti-celulita si reducere in celulita vizibila, tonifierea musculara si drenajul limfatic, prevenirea osteoporozei prin pastrarea flexibilitatii oaselor, prevenirea afectiunilor venoase si a insuficientei circulatorii cronice a inimii, ameliorarea atrofiei muscualare, antrenare sportiva superioara pentru sporirea puterii explozive si a flexibilitatii, reabilitarea in caz de traumatism sportiv - leziuni ale tendonului lui Ahile sau ale genunchilor - menisc, ligamente etc .

Asadar, poate fi folosit de oricine: sportiv sau sedentar, tanar sau varstnic, sanatos sau avand diferite afectiuni.

Cum isi produce efectele de imbunatatire a aspectului pielii si de reducere a celulitei?

Proellixe imbunatateste microcirculatia periferica si oxigenarea tesuturilor subcutanate. In plus, stimuleaza tesutul conjunctiv sa combata imbatrinirea prin amplificarea activitatii fibroblastelor, care produc mai mult colagen , elastina si acid hialuronic.

Cum slabeste?

Proellixe stimuleaza metabolismul grasimilor - lipoliza - prin actiunea epinefrinei. Un alt mare avantaj al acestei masini este ca, datorita felului in care este conceputa si construita nu necesita un operator.

Programele sunt memorate pe chip card-uri, astfel ca este extrem de usor de utilizat corect de catre oricine - fara a avea nevoie sa studieze miscari speciale sau pozitii complicate si greu de reprodus de fiecare data.

Cum procedeaza cineva care incepe un curs de exercitii Viborollage® cu Proellixe ™ Vibration?

Fie ca viziteaza un centru ce este utilat cu acest aparat sau il poseda la domiciliu, stabileste care ii este prioritatea - de exemplu: slabire, remodelare, etc - se decide asupra numarului de sedinte (minim 10, in anumite cazuri se ajunge si pana la 40 - exces ponderal important) si se urmareste protocolul gata conceput pentru fiecare necesitate in parte.

Exemplu, pentru un protocol de slabire standard - compus din 20 sedinte - se va incepe cu 2 sedinte de SOFTWELNESS, se continua cu 8 sedinte de CELLUTON, apoi 5 de SLIMMING si se incheie cu 5 de SCULPTURE & MODELLING.

Exista 10 asemenea chip card-uri, ce au presetati parametrii oscilatiei - timp, freventa in cicli/s ( Hz ) si amplitutdine a miscarii.

Cele 10 minute ale unei sedinte de Vibrorollage® trebuie sa fie impartite in 3 secvente - incalzire, exercitiu efectiv si relaxare- , iar parametrii de lucru trebuie sa varieze. Aparatul este proiectat si pentru posibilitatea utilizarii libere a meniului de frecvente si timpi, avand incorporat un soft care permite adaugarea de noi programe presetate.

De asemenea, este prevazut si cu ghidare vocala, ce te indruma in timpul exercitiului. Nu in ultimul rand este dotat si cu un display special de cromoterapie, ce are efecte de relaxare si iti tine si companie pe parcursul celor 10 minute de exercitiu.

Doar te urci pe aceasta platforma (pantofii ii scoti doar daca au toc!), te tii de maner, te uiti la pozitia indicata a picioarelor si apesi butonul START! Nu trebuie sa te misti de loc si este indicat sa stai in picioare drept - pentru ca vibratia de frecventa pana in 22 HZ sa ajunga si la nivelul superior!

Frecventa sedintelor de exercitiu cu Proellixe Vibration poate fi zilnica (cel mai rapid efect!) sau o data la doua zile - in perioada de lucru efectiv. In perioada de intretinere,se pot face 2 sau 3 sedinte saptamanale.

PROGRAM

Welcome: Primul contact cu stimularea musculara
Soft wellness: Welness cu frecventa joasa
Strong wellness: Tonificare intensiva
Relax: Antistress
Total tonic: Tonificare completa
Dren tonic: Drenaj si Tonificare
Celluton: Vascolarizare si Reactivare circulatorie
Slimming: Modelare
Sculpture-modelling: Definire musculara
Power exercise: Intarire musculara">76597.jpg

Efectele de drenare limfatica se obtin la frecvente joase - incepand cu 7 Hz pana in 10 Hz, intre 11 si 16 Hz este mobilizat tesutul adipos si tesutul conjunctiv in general ducand la efecte anticelulitice, iar cele de intarire a fibrei musculare, de sculptare si remodelare incep de la 12 Hz urcand pentru exercitiile de antrenament intens atletic de la 20 pana la 30 Hz (sau 30 contractii musculare pe secunda!).

Aceste card-uri au fost concepute pentru a asista clientul pe platforma oscilatorie si a fi siguri ca se obtin efectele asteptate de fiecare data fara exceptie - nu se face exercitiul dupa ureche, iar astfel rezultatele obtinute sunt cu adevarat impresionante!

Iata!
(dupa 200 minute - adica 20 sedinte a cate 10 minute)
Intra pe www.proellixe.ro din 20 octombrie si vezi mai multe!

Sursa: www.proellixe.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Scrisoare pt tine!
  • person

    "cea mai frumoasa parte a vietii..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right