Cum sa dormi bine in seara de dinaintea unui eveniment important

Cum sa dormi bine in seara de dinaintea unui eveniment important
  calendar_month        
Stresul si nelinistea care se nasc in urma preocuparilor pentru a doua zi sunt puternice mai ales daca evenimentul asteptat are o importanta majora pentru tine.

Am cautat cateva solutii pentru ca tu sa te relaxezi si sa poti intampina ziua mult asteptata odihnita si fara cearcane.

Somnul este o inhibitie de protectie, de aparare a celulelor nervoase din scoarta cerebrala.

Reflexoterapia promite minuni in acest sens, si ne furnizeaza informatii importante in privinta corpului nostru.

Acesta este presarat cu butonase care daca sunt apasate cum trebuie ne vor trece din starea de agitare intr-o stare de relaxare si buna dispozitie.

Iata cateva ponturi pentru evitarea insomniei:- Ia in fiecare mana cate un pieptene cu dintii indreptati catre palma. Strange pumnii moderat, pentru aproximativ 10 minute. Poate parea neobisnuit pentru ceea ce stiai pana acum, dar nu strica sa incerci.

- Roaga pe cineva sa iti maseze urechile, mainile, si picioarele, zone care atinse corect elibereaza metabolismul si echilibreaza nivelul sarurilor minerale din organism.

- Infuzia de salcie, administrata inainte de ora de culcare, are un efect odihnitor. Nu neglija nici ceaiurile linistitoare sau binecunoscutul tratament cu lapte cald.

- Evita alimentele picante, care contin curry sau alte condimente de acest gen. Insa apeleaza cu incredere daca le ai prin frigider la: paste, orez, laptuca, salata verde, ridiche, usturoi si branza proaspata.

- Mini aparatele confectionate din lemn pentru masaj fac minuni pentru insomniaci.

Folositi-le cu incredere in zona talpilor, a mainii si a spatelui si incercati sa va detasati de problemele care va ocupa mintea. Somn usor.

Recomandari