Iasi, 2 noiembrie: Vino sa afli de la dr. Mihaela Bilic totul despre lactate!

Iasi, 2 noiembrie: Vino sa afli de la dr. Mihaela Bilic totul despre lactate!
  calendar_month        
Ai vrea sa afli cum sa slabesti consumand lactate? Sau cum sa scapi de intoleranta la lactoza? Crezi ca e un mit faptul ca un pahar de lapte cu miere la culcare ne adoarme mai usor? Sau ca, in adolescenta, 3-4 portii de lactate pe zi ajuta la cresterea cu 0,5-1 cm in plus in fiecare an? Stiai ca pasta de dinti cea mai eficienta in lupta cu cariile este... branza si laptele?

Daca esti curioasa sa afli mai multe chiar de la Mihaela Bilic, te invitam participi la o intalnire speciala, intr-un cadru prietenos, unde vei afla raspunsul la toate intrebarile tale despre lactate, alaturi de o multime de lucruri interesante despre nutritie sanatoasa.

Daca vrei sa fii printre invitatii de la intalnirea de la Iasi, inscrie-te printr-un mail in care sa mentionezi numele tau la lapte@treipezi.ro .

Discutia va avea loc vineri, 2 noiembrie, ora 17.00, la Cafeneaua Espresso Caffe din incinta Hotelului Ramada Iasi.

Intrarea este libera si se face in baza inscrierilor. Atentie, locurile sunt limitate!52800.jpg

Intalnirea face parte din campania aA€AtDoza Zilnica de LactateaA€At, un program de incurajare a consumului de produse lactate in Romania, sustinut de Zuzu si dr. Mihaela Bilic.

Dr. Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuti medici nutritionisti din Romania. Absolventa a Facultatii de Medicina Generala, Universitatea aA€ACarol DavilaaA€At, Bucuresti, in prezent este Medic Primar in specialitatea Diabet si boli de nutritie. A publicat trei carti: aA€ASilueta dincolo de mituriaA€At (2005), aA€ATraiesc, deci ma abtinaA€At (2007) si aA€ASanatatea are gustaA€At (2011).


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Zodiac zilnic 2009 pentru Gemeni
  • person

    "iata cel mai nou zodiac pentru toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right