Concurs: Castiga abonamente la Fitcurves pentru tine si o prietena!

Concurs: Castiga abonamente la Fitcurves pentru tine si o prietena!
  calendar_month   update 25 Oct 2012, ora: 10:25      
Sportul nu este obligatoriu. Din pacate. Daca ar fi probabil ca am fi cu totii mai relaxati, mai rezistenti, mai productivi, mai veseli si in mod special mai sanatosi.

Pentru multe dintre noi sportul apare in viata noastra in mod accidental, cand insista prietenii nostri, cand avem o problema medicala sau cand realizam brusc ca avem nevoie de o schimbare in modul de viata sedentar.

Practicarea sportului in mod consecvent este una dintre cele mai bune schimbari pe care le poti face pentru tine. Dar ghici ce? Mintea umana este facuta sa se impotriveasca la schimbari si asta se intampla pentru ca trebuie sa iesi din zona ta de confort atunci cand are loc o schimbare. Este chiar incomod pentru multe persoane. Metoda prin care poti infrange aceasta iesire din zona de confort este in primul rand stabilirea unor scopuri concrete. Cred ca ai mai auzit asta: scopurile trebuie sa fie scrise, realizabile si masurabile in timp.

La FitCurves, un club de fitness exclusiv feminin stabilesti impreuna cu antrenoarele scopurile tale. Rolul lor este sa se asigure ca il atingeti impreuna. Rolul tau? Sa iesi din casa cu echipamentul de sala si sa mergi la sala de 3 ori pe saptamana, unde faci antrenamentul de FORTA, CARDIO si STRETCHING in circuit intotdeauna cu o antrenoare, pentru 30 de minute.

77819.jpgUn mic secret pentru a-ti atinge mai repede obiectivele este ca in timpul antrenamentului sa te gandesti la cum ai vrea sa arati la modul ideal, sau la cum ai vrea sa te simti. Astfel esti 100% prezenta in sala, atat cu trupul cat si cu mintea. Cu siguranta acest mic truc te va face sa-ti atingi obiectivele mai repede.

Curves International este cea mai mare franciza de fitness din lume si are deja peste 10.000 de cluburi in 85 de tari. 4 milioane de membre deja stiu care sunt beneficiile FitCurves. Ele au inteles ca este un concept nou si mai ales diferit.

Curves a inteles ca femeia din ziua de astazi este mult mai activa decat in trecut si a conceput acest program de doar 30 de minute pentru ca sportul sa poata veni in viata ta ca o rutina. Scuza cea mai raspandita: aA€ANu am timp!aA€At devine astfel de neconceput.

In Bucuresti sunt 2 cluburi FitCurves, unul langa Bucuresti Mall Vitan si unul in Drumul Taberei, ambele avand in program intre 08.00 si 21.00 in timpul saptamanii si intre 09.00 si 14.00 sambata. Prima data cand mergi la FitCurves ai nevoie de o programare pe care o poti face pe site sau la telefon, ulterior poti veni oricand in acest program, fara sa trebuiasca sa iti faci un program anume. Mai multe informatii gasiti si pe site-ul lor www.fitcurves.ro si pe Facebook .
53681.jpg
Participa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea:

Tu la ce te gandesti cel mai adesea cand faci sport?

Poti castiga unul dintre cele 3 abonamente duble cu o valabilitate de 3 saptamani pentru tine si o prietena de-a ta la clubul de fitness FitCurves Vitan din Bucuresti.

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 25 octombrie aA€A" 15 noiembrie 2012, ora 12.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate un abonament pentru doua persoane ;a clubul de fitness FitCurves Vitan;
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 noiembrie 2012, dupa ora 12.00, in aceasta pagina de concurs si pe adresa de e-mail.
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
Userii care posteaza raspunsuri copiate de la alti participanti vor fi descalificati pe loc.
Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in termen de 5 zile de la data primirii, altfel premiul va fi anulat.
Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

ninabenu
starmys
charme24

Felicitari!

Recomandari