Concurs: Rasfat pentru parul tau

Concurs: Rasfat pentru parul tau
  calendar_month        
Iti doresti sa ai un par plin de volum, lucios, cu bucle bine definite, plin de vitalitate si fin ca matasea?

Acesta este un par sanatos, iar acum este posibil sa ai toate acestea pentru parul tau. Ele.ro si Gerocossen te invita la concurs. Poti castiga unul din cele 3 produse oferite de Gerocossen.

Aboneaza-te la newsletterul de Frumusete in perioada 9 - 30 noiembrie 2006 si ai sansa de a castiga unul dintre cele trei pachete de ingrijire a parului de la Gerocossen.

Pentru a intra in posesia unuia dintre cele trei pachete de ingrijire a parului, trebuie doar sa te abonezi la newsletterul de Frumusete Ele.ro in perioada 9 - 30 noiembrie 2006.

Detalii concurs
concursul se va desfasura in perioada 9 - 30 noiembrie 2006;

participa toate persoanele care se aboneaza la newsletterul de Frumusete Ele.ro in perioada desfasurarii concursului;

vor fi desemnati 3 castigatori la data de 30 noiembrie 2006.
">88950.jpg

Sampon Activa Plant Hidratant cu miere si galbenele


Formula inovatoare cu extract de miere si galbenele. Hraneste radacina parului si hidrateaza intens fibra capilara, conferindu-i netezire si luciu. Parul devine mai viguros, mai sanatos si mai frumos.
">

Balsam Activa Plant pentru toate tipurile de par cu proteine din grau si vitamina E

Realizat pe baza de substante active naturale - proteine din grau, musetel si vitamina E - balsamul Activa Plant patrunde in fibra capilara si ii reface structura, dand parului vigoare, stralucire si volum. Ajuta la descurcarea parului indiferent de lungimea lui. Parul devine mai sanatos si mai viguros.
">88951.jpg

Masca pentru par uscat si deteriorat cu miere, Aloe Vera si provitamina B5


Recomandat pentru tratamentul parului uscat sau deteriorat. Avand o formula inovatoare ce contine o combinatie unica formata din miere, Aloe Vera si provitamina B5, actioneaza in profunzimea fibrei capilare pe care o regenereaza si o hidrateaza, dand parului stralucire si volum.

Castigatoarele sunt:
Balaban Simona
Ramona Barbu
Daniela Dumitrescu


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right