Cea mai buna salata de somon in town

Cea mai buna salata de somon in town
  calendar_month        
Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti intr-un loc si sa va placa un anumit fel de mancare atat de mult, incat de fiecare data cand mergeti acolo sa comandati numai acel fel?

Am mers de multe ori acolo, insa acum cateva luni am descoperit o salata de care nu ma pot dezvata. E ca si cum, daca am chef de salata, nu pot manca in alta parte decat in acel loc, iar daca ajung acolo, nu voi comanda decat acest fel.

Bucatele de somon fume, branza feta, rosii cherry, masline negre carnoase, o varietate de ierburi mediteraneene, ardei grasi, castraveti, toate intr-un sos pe baza de vinegar … o combinatie de culori diverse, intr-o portie mare, din care te saturi numai cand privesti.

Si pentru ca sunt mancatoare de paine, ador sa mananc aceasta salata cu feliutele de paine cu coaja tare si miez pufos, de diverse feluri: paine cu masline, paine cu seminte de susan etc.Ca sa savurez salata preferata si sa ma simt si mai rasfatata, comand o pina colada frozen. Intr-un pahar in forma unei cupe de inghetata, primesc o licoare alburie, cu aroma de cocos, pe baza de fulgi fini de gheata, dulce exact cat trebuie, putin alcoolizata, fresh, care imi rasfata papilele gustative si ma racoreste.

Imi inchei seara admirand atmosfera placuta din acest local, totdeauna plin de oameni, si cu toate acestea avand un aer degajat, linistit si elegant.

Unde se intampla toate astea? La Uptown! www.uptown.ro

Recomandari