Operatii estetice neobisnuite

Operatii estetice neobisnuite
  calendar_month        
Pe langa obisnuitele operatii estetice unii recurg si la altele, mai neobisnuite si mai inspaimantatoare.


Iata o lista:


Decaparea abdominala

Tehnica , numita decapare abdominala, este un fel de liposuctie precisa. Doctorul scoate grasimea de unde se poate si daca totul decurge bine, incearca sa contureze muschii abdominali.

Operatia costa intre 4000 si 7000$ si se poate face doar la unii pacienti.

Procedura dureaza aproximativ 2 ore. Durerea insa poate persista pentru mai multe zile iar refacarea chiar luni de zile.

Lifting facial pentru catei

Edgado Brito, medic veterinar, afirma ca liftingul facial este bun si pentru catei mai ales pentru cei din rasa doberman. Spune ca Metacril este bun pentru indreptarea urechilor blegite si botox pentru pleoape.

O asemenea operatie costa pana la 200$. In Brazilia, USA si Europa, cererile pentru operatiile patrupedelor cresc.Urechi ascutite

In New York, doctorul Lajos Nagy a facut o operatie estetica unei persoane pentru a-i face urechile ascutite, precum o creatura mitologica. "Urechile ascutite nu numai ca sunt mai atractive insa cresc si placerea de a ascula muzica" spune site-ul sau.

Doctoul planuiste sa introduca aceasta operatie in Ungaria.

89507.jpg

Implanturi chirugicale

Este posibil sa-ti schimbi orice forma a corpului tau, cu implanturi care sunt asezate sub piele. Riscurile acestor operatii sunt: infectie, miscarea metalul sub piele, atingerea unui nerv. Oare merita sa faci toate astea pentru a arata ca un personaj din filme?

Refacerea himenului

Procedura medicala este relativ usoara si presupune refacerea himenului folosind ramasite din cel original. Procedura este ileaga insa in foarte multe tari aceasta tot se practica si este destul de scumpa.sursa foto: oddee.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum sa trecem peste o despartire
  • person

    ""risti si castigi""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right