Pentru tine!

Pentru tine!
  calendar_month        
Dorintele tale cele mai arzatoare, tine-le pentru tine. Nu le impartasi nimanui, nici prietenilor cei mai buni. Unii dintre ei, invidiosi pentru ca tintesti prea sus, te vor abate din drumul tau, chiar inconstient.

Cand mergi sa mananci la restaurant, comanda-ti tot ce ai pofta si lasa intotdeauna bacsis, fara sa-ti para rau de banii cheltuiti. Te vei simti bine.Daca ai o pasiune pentru un barbat greu de cucerit, tine-o secreta. Tu, insa, fii sigura ca il vei avea. Cand va fi al tau, ii vei surprinde pe toti. Nimeni nu va sti cat te-ai framantat pentru asta. Vei cadea in picioare.

Abtine-te sa-ti imaginezi lucruri care urmeaza sa se intample. Rareori asteptarile tale vor coincide cu realitatea.

Cand mergi la coafor, alege unul de lux. Vei iesi de acolo cu mai multa incredere in tine si in feminitatea ta. Vei mirosi a lux, nu a fata de cartier. Vei lasa in urma ta dare de senzualitate.

Gandeste-te in fiecare zi la dorinta ta. Noaptea dormi cu ea in gand. Va deveni realitate.

Chiar daca nu-l pot suferi, trebuie sa recunosc: Coelho are dreptate. Fa-ti deci planuri si viseaza intens la ele. Poate parea inutil, dar energia pe care o vei consuma gandindu-te la ele te va duce la tinta.

Cand iti cumperi haine, cauta-le pe acelea care te fac sa te simti "precious" si care sa vorbeasca despre ceea ce esti. Iti vor da incredere si o stare de bine. Vei fi uimita de modul in care asta se va reflecta asupra celor din jur.

Bombardament in centrul capitalei? Nu-i nimic, tu bea-ti linistita cafeaua. Respecta-ti tabieturile cu religiozitate.

Evita barfele la serviciu, mai ales daca esti proaspat angajata. Vei avea remuscari daca vei vorbi de rau pe cineva care iti va deveni apoi prieten.

Dupa o noapte de amor patimasa si istovitoare, nu da fuga la baie, ca sa-ti ascunzi fata botita. Lasa-l sa te vada calda, ravasita de dragoste, cu privirea incarcata erotic. Cu o urma intinsa de fard, pentru ca te-a "rastignit" imediat la intrare, ati adormit rapusi de "lupta" si nu ai apucat sa te demachiezi. Ii vei aprinde din nou imaginatia.

Fii ingrijita si cocheta. Si, mai ales, constientizeaza-ti sexualitatea, sterge-o de parf si iesi in lume cu ea bine lustruita. Vei culege roade interesante.

In loc de brosa scumpa, poarta in piept dragostea ta pentru el. Cu ea vei fi, intotdeanua, cea mai chic!

Recomandari