BOSU - Kilograme topite in cel mai trendy mod

BOSU - Kilograme topite in cel mai trendy mod
  calendar_month        
Sezonul de iarna 2008-2009 aduce in premiera in Bucuresti, in cadrul clubului sportiv Pescariu Sports & Spa, una dintre cele mai moderne si complexe forme de aerobic, practicat deja in centrele luxoase de intretinere corporala din Europa, BOSU.

BOSU este o sfera de doar 65 cm, cu doua suprafete, una plana si alta concava, cu ajutorul careia se practica acest sport.

Acest tip de antrenament cardio se bazeaza pe activitati articulare si musculare, imbunatatind flexibilitatea, forta, elasticitatea, echilibrul si tonifica in acelasi timp muschii. Este o forma de aerobic dance la nivel avansat.

BOSU (BOth Sides Up) este o metoda interactiva si foarte placuta de a face fitness, atat pentru amatori, cat si pentru sportivii de performanta. Ritmul muzicii completeaza atmosfera dinamica a orelor.

Centrul sportiv de lux Pescariu Sports & Spa ofera cel mai diversificat program de aerobic din peisajul de fitness din Bucuresti, promovand cele mai moderne stiluri: BOSU, aquaerobic, aero dance, Pilates, spinning, balance step, tae bo, six pack attack, flexi bar, fit ball etc.

Clubul Pescariu Sports & Spa a ales dintre cei mai buni specialisti in domeniul intretinerii fizice pentru a promova cel mai bine aceste programe de aerobic. Echipa de traineri este indrumata de Liora Zytcer, Manager Sports & Spa.

Recomandari