Cum sa mananci sanatos in excursii

Cum sa mananci sanatos in excursii
  calendar_month        
Excursiile sunt amuzante pana in momentul in care te ingrasi 5 kg de la mancarea de tip fast-food. Ca sa explodeze doar distractia, nu si talia ta, urmeaza sfaturile noastre de alimentatie echilibrata in excursii!

Ia cu tine gustari neperisabile

Umple o cutie cu pungi resigilabile de alune, prajituri cu orez, cereale, seminte si alte bunatati cu durata de viata aproape nelimitata.

Bazeaza-te pe fructe

Merele, bananele si chiar portocalele constituie mancare sanatoasa de luat in rucsac. Pastreaza portocalele pentru momentele in care nu conduci, daca nu vrei sa te murdaresti.

Ia-ti o geanta frigorifica

Pune in geanta frigorifica cateva rezerve cu gheata, care sa-ti tina reci vegetalele, cocteilurile de fructe si laptele pentru cereale.

Refa-ti stocurile la supermarket

In loc sa te opresti la un oarecare butic pentru a lua si mai multe snacks-uri, mergi la supermarket. Aici te poti aproviziona cu fructe proaspete, vegetale si alte alimente sanatoase.

Prefera un sandvis in locul saormei sau hamburgerului

Cand ai chef de altceva decat ce se gaseste prin masina, mergi intr-un loc in care se pregateste cat d ecat o mancare sanatoasa. Opteaza pentru un sendvis sanatos, fara maioneza, o salata fara dressing, orice la gratar sau alte delicatese din meniu, care nu inoata in unt sau in aluat.

Bea multa apa

Da, asta inseamna ca vei face multe pauze si opriri, dar apa iti mentine hidratarea si umple burta!

Mesteca guma, suge bomboane mentolate sau o acadea

Cand te-ai plictisit de drum , mancatul pare amuzant. Poti mima experienta mancatului fara sa ingerezi calorii nenecesare, mestecand guma sau o bomboana tare. Dar nu manca toata punga!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Jolie Style
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right