Incan Berries - superfructe pentru sanatatea ta

Incan Berries - superfructe pentru sanatatea ta
  calendar_month        
Incan Berries sunt noua descoperire in ceea ce priveste fructele minune, dupa fructul goji .

Cand stresul si oboseala sunt la ordinea zilei, ai nevoie de ceva care sa-ti protejeze sanatatea si sa-ti confere nutrientii esentiali pe care adesea nu ii obtii din mancarea consumata in fuga.

Incan berries te ajuta sa-ti mentii echilibrul interior, pentru o sanatate si o silueta optima!


Aceste fructe au fost cultivate din cele mai vechi timpuri, de catre incasi. Ele cresc din abundenta in Anzii din Peru, unde solul este foarte bogat in minerale. Incan berries apartin clasei alimentelor adaptogene, care sunt foarte utile in reducerea nivelelor de stres ale organismului.

Incan berries sunt caracterizate printr-o aroma deosebita, care le face unele dintre cele mai preferate fructe de padure din lume. Gustul acestor fructe de padure este foarte dulce, gust accentuat de un pic de picant, care le face destul de populare printre oameni.

Proprietatile incan berries

Incan berries au foarte multe beneficii pentru organismul uman, acestea fiind principalele motive pentru popularitatea lor ca alimente adaptogene:

Aceste fructe de padure sunt foarte bogate din punct de vedere nutritional, dovedindu-se a fi o sursa buna de beta-caroten, proteine, tiamina, vitamina C, fosfor si niacina.

Incan berries contin mult mai multe proteine vegetale ca oricare alt fruct.

Au efect laxativ, ceea ce le recomanda pentru sanatatea intestinelor.

Sunt bogate in bioflavonoide, actionand astfel ca antioxidante, antiinflamatoare si anticarcinogene.

Asadar, nu e de mirare ca multi oameni le prefera pentru multiplele lor beneficii asupra sanatatii!

S-a observat ca utilizarea acestor fructe de padure este foarte utila in tratarea unor boli. Oamenii bolnavi de diabet pot beneficia de pe urma consumului de incan berries. Pectina, care este prezenta in aceste fructe de padure la niveluri ridicate, ajuta la mentinerea sub control a nivelului de zahar din sange. Pectina din incan berries este benefica si in mentinerea la un nivel normal a nivelului de colesterol din organism, protejand astfel de bolile cardiovasculare.

Incluzand incan berries cat mai des in dieta ta, nu numai ca vei putea sa te bucuri de gustul lor minunat, dar vei rezolva sau vei preveni, de asemenea, o multime de probleme de sanatate. Incasii au adus lumii un mare beneficiu prin cultivarea acestui superfruct!

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Unde zburam?
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right