Un veac de... Henaff

Un veac de... Henaff
  calendar_month        
In ceas aniversar, Henaff va multumeste pentru ca datorita Dumneavoastra, consumatorilor fideli, de 100 de ani este lider de piata in domeniul productiei de pate de ficat si specialitati pentru gustari tipic frantuzesti.

Farmecul bucatariei traditionale bretone, retetele unice, experienta acumulata in cei 100 de ani de existenta, sunt combinate cu avantajele tehnologiei moderne, urmand tendintele actuale de consum astfel incat sa sa va puteti bucura de produse de cea mai buna calitate.

Henaff a lansat simultan in Franta si Romania sortimente inovatoare precum pate cu fructe 2*100 gr.( pate de ficat cu mar si migdale; pate de curcan cu smochine); pate cu condimente exotice 2*100 gr. (pate de curcan cu ardei iute; pate de rata cu piper de Sechuan si piper roz), salate gata preparate (curcan cu legume, salata vegetariana, jambon cu penne). Gama Henaff in Romania mai cuprinde numeroase specialitati, precum: pate de somon, pate de rata cu rozmarin, pate de caprioara cu afine sau de mistret cu calvados etc.

Pateurile Henaff sunt preparate numai din ingrediente proaspete furnizate de abatoarele proprii, selectionate cu exigenta. Controlul absolut al intregului lant de productie, de la cresterea animalelor pana la procesare, sistemul computerizat ce poate furniza informatii detaliate despre fiecare lot de materie prima, garanteaza calitatea premium in mod constant. Retetele, elaborate in colaborare cu gastronomi si specialisti in nutritie, sunt adaptate unui stil de viata sanatos. Amestecurile, condimentele folosite dau produselor acel "ceva" inegalabil, al carui secret este bine pastrat. Reteta este detinuta de o singura persoana in companie, ce vine saptamanal pentru a realiza amestecurile care dau unicitate produselor.

Henaff: un aliment hranitor si sanatos

Henaff foloseste doar partea nobila a carnii (file, jambon), rezultand produse bogate in proteine usor digerabile (respectiv amino acizii indispensabili sanatatii), cu un continut mai mic de grasimi (continutul de lipide dintr-o portie de pate de ficat Henaff este mai mic decat cel din 9 gr. de unt), cu o dominanta de acizi grasi nesaturati si doar 30 mg. de colesterol (un ou contine 200 mg.). In concluzie, avem un produs echilibrat din punct de vedere nutritiv, raportul proteine/lipide fiind in acord cu cel recomandat de nutritionisti.

77177.jpgConsumul de pate Henaff, prin aportul de proteine sustine concentrarea, iar prin aportul de lipide sustine efortul de durata. Acompaniat de paine, asigura un aport de glucide necesar efortului fizic, dar fara a provoca cresterea nivelului insulinei ce ar afecta concentrarea prin senzatia de somnolenta (cand se instaleaza oboseala, insotita de stres si anxietate, apare tentatia produselor zaharoase, hedonice).

Fara sa mai adaugam la toate acestea si comoditatea consumarii, depozitarii, transportului, (in avantaj chiar si in fata fast-food-ului), pateurile Henaff sunt probabil cele mai nutritiv echilibrate pateuri din lume.

Despre Henaff

Companie de familie fondata in 1907, condusa acum de cea de a 4-a generatie, Henaff reprezinta una din povestile de succes din regiunea Bretagne. Astazi, Henaff este cel mai important brand de conserve de pate si aperitive din Franta si exporta produse in 5 continente: 35 milioane de cutii de pate sunt produse anual pentru gurmanzii din intreaga lume.

Membra a asociatiei "Produit en Bretagne", compania Henaff este certificata ISO 9001, ISO 14001, BRC,IFS. Anul 2007 a insemnat pentru Henaff nu doar aniversarea centenarului, ci si anul in care a fost distinsa cu "Saveur de l`annee".Despre Mark Eng

Mark Eng, companie de import si distributie, detine marcile inregistrate Natural (conserve de fructe si legume) si Veka (conserve de rosii). Este importator exclusiv al produselor Henaff (delicatese, conserve de pate si ready meal), D`Aucy (conserve de legume si ready meal), Connetable (delicatese, conserve de peste) si Guerande (sare unica in Europa). In portofoliul sau de clienti sunt toate marile retele internationale care activeaza in Romania: Metro Grup (Metro cash&carry, Real Hypermarket), Rewe Grup (Billa, Selgros), Carrefour, Cora, Auchan, Intermarche, Spar; precum si lanturile de supermarketuri Gima, Trident, La Fourmi, Angst, Cristim.
Mark Eng are distributie directa in Bucuresti si adiacent, fiind distribuitor autorizat al celor mai importante marci de bauturi alcoolice de import precum Pernod Ricard, UDV, etc, precum si pentru sucurile naturale Pfanner.

Recomandari