4 modalitati de a-ti recapata silueta de dinainte

4 modalitati de a-ti recapata silueta de dinainte
  calendar_month        
Se apropie iarna si ai senzatia ca posibilitatile de a scapa de kilogramele nedorite au scazut drastic?

Nimic mai adevarat! Trebuie doar sa iti modifici putin modul de gandire si abordare si vei vedea ca totul este la fel de usor ca inainte.

Gaseste timpul necesar pentru exercitiu.
Nu-i asa ca ti se pare convenabil sa dai vina pe aerul rece de afara si pe cele 1 milion de alte treburi de facut si sa-ti argumentezi astfel lipsa de chef pentru exercitiul fizic?

Scutura-te de aceasta capcana si gaseste timpul necesar sa faci cateva exercitii fizice, zilnic. Nu trebuie sa fie neaparat la un centru sportiv, pentru ca asa iti va fi si mai greu sa gasesti timpul necesar pentru asta.

Poti face minimum de exercitii si la tine acasa, cu ajutorul a catorva dispozitive care, crede-ma, merita toti banii investiti in ele.

Daca sfarsitul verii ti l-ai petrecut fara a face exercitii fizice si te-ai bazat doar pe o alimentatie echilibrata si cu un continut caloric mic, e timpul acum sa nu mai gandesti asa, caci risti sa te trezesti cu kilograme in plus intr-un timp naucitor de scurt.

Specialistii sustin ca organismul uman are nevoie de 30 de zile pana ca un obicei sa se instaleze pe deplin, asa ca inarmeaza-te cu ceva rabdare si ai incredere ca iti va fi mai usor dupa trecerea acestui timp.

Diversifica tipul de exercitiu fizic.
A fost vara, a fost cald, poate prea cald, iar principalele exercitii facute erau cele din orele petrecute la bazinul de inot. Ok, te intelegem, insa acum e momentul sa faci o schimbare.

Vei iesi dintr-o rutina care te plictisea, iar organismul tau iti va multumi pentru ca ii diversifici grupele musculare lucrate. Ca sa nu mai pomenesc de peisajele superbe de toamna pe care inca le poti vedea in orele de jogging prin parc!

Alatura-te unui grup, daca nu reusesti sa te mobilizezi singura.
Ti se pare ca nu ai suficienta motivatie de una singura? Atunci ti-ar prinde bine sa te inscrii intr-un club sportiv. Sau pur si simplu nu faci sport de una singura.

Mai mult ca sigur ca ai cateva prietene dornice sa-si recapete si ele silueta din vara, asa ca puteti face un grup frumos si tonic de alergare. Asa-i ca nu ti se mai pare atat de greu acum?

Recomandari