Cele mai bune exercitii pentru tipul tau de silueta - Silueta Pastaie

Cele mai bune exercitii pentru tipul tau de silueta - Silueta Pastaie
  calendar_month        
Pentru a combate cat mai bine grasimea, trebuie sa stii ce silueta ai. Esti para, mar sau pastaie? Uita-te in oglinda, si dupa ce te lamuresti, fa exercitiile potrivite !

Silueta pastaie

Esti o pastaie asemenea lui Paris Hilton si Nicole Kidman? In general slabe si cu picioare lungi, un trup si o talie mica, pastaile au un metabolism alert. Problema lor e ca nu reusesc sa puna muschi.

Strategia de lucru: Castiga muschi si definire prin ridicarea de greutati pentru muschii care se vad: bicepsi, tricepsi, umeri, piept, spate si picioare. Concentreaza-ti antrenamentul pe exercitiile cu greutati, iar cardio fa cat mai putin (maximum 20-30 minute de 3 ori pe saptamana pe banda).

Pentru fiecare dintre exercitiile urmatoare, fa cate 1-3 seturi de 6-10 repetari si 2-3 minute de pauza intre seturi pentru a evita accidentarile cu gantere.

Zbor invers cu ganterele

Aceasta miscare lucreaza cei mai slabi muschi ai femeii, cei de pe spatele umerilor, care sunt foarte importanti pentru stabilizare si pentru a arata sexy in rochii cu decolteu adanc in spate. Incepe prin a-ti indoi usor genunchii, picioarele departate la nivelul soldurilor, tine in maini gantere de 2 kg, palmele una spre cealalta.

Apleaca-ti corpul in fata, la 45 grade, mentina d spatele drept si privirea in fata. Indoaie usor coatele, expira cand iti ridici usor bratele in lateral pana cand ajung la nivelul umerilor. Inspira cand te intorci usor in pozitia de start.

Flotari

Flotarile sunt unele dintre cele mai bune exercitii! Ele ard multe calorii si antreneaza toate grupele mari de muschi ale trunchiului si bratelor. Incepe de la podea, palmele asezate fix sub umeri, degetele in fata, genunchii sau degetele de la picioare suport.

Spatele drept si abdomenul incordat. Indoaie-ti coatele, coboara-ti usor pieptul spre podea si nu lasa capul jos. Ridica-te de pe podea, extinzand bratele, apoi intoarce-te in pozitia de start pana numeri la 2.

Afla care sunt cele mai bune exercitii pentru Silueta Para !

Afla care sunt cele mai bune exercitii pentru Silueta Mar !

Autor: Nuage

Recomandari