Cum poti scapa de 150 de calorii?

Cum poti scapa de 150 de calorii?
  calendar_month        
Atunci cand vrem sa slabim este bine sa incepem cu pasi marunti in loc sa ne repezim cu capul inainte in diete drastice care ne dau organismul peste cap.

Si mai este bine sa nu uitam nicio clipa ca doar dieta nu poate face minuni in ceea ce priveste remodelarea siluetei, daca nu este insotita obligatoriu si de activitate fizica regulata.

Iata in continuare cateva activitatti care te fac sa pierzi 150 de calorii foarte usor si deseori chiar fara sa iti dai seama:

Pune rasaduri timp de 30 minute.
A venit primavara si tu iti doresti o gradina frumoasa. Foarte bine, iesi la aer curat si apuca-te sa pui rasaduri. Te va relaxa si psihic si vei pierde cate 150 de calorii la fiecare 30 de minute.

Stai pe podea si intinde-te.
Chiar in timp ce te uiti la emisiunea ta preferata. Schimba locul de pe canapea cu podeaua si apuca-te sa te intinzi, atingand varfurile picioarelor cu palmele. Iti vei spori si flexibilitatea si tonusul muscular general. Si vei pierde cate 150 de calorii la fiecare 20 de minute.

Inlocuieste maioneza cu mustarul.
Deseori micile detalii fac diferenta, iar daca vei opta pentru mustar in loc de maioneza in sandwichul tau preferat, vei scapa automat de 150 de calorii. Atat de usor!

Inlocuieste painea alba cu cea de secara.
Daca pana acum ai avut impresia ca painea de secara are un gust oribil te asigur ca nu ai incercat combinatiile de paine cu secara si peste slab. Care combinatie te scapa automat si de 150 de calorii la ficare 4 felii consumate.

Pune reflectorul pe cartoful copt.
Fiecare din noi pofteste cateodata la cartofi. Nici o problema, daca alegi sa coci cei 2 cartofi pe care ii vrei la masa de pranz, in loc sa ii transformi in cartofi prajiti. Au un gust delicios si cu 150 de calorii mai putin.

La plimbare cu telefonul.
Stai in fiecare zi de vorba la telefon cu cea mai buna prietena cel putin jumatate de ora? Atunci ridica-te de pe canapeaua unde stateai tolanita si plimba-te. Fie ca este prin casa sau pe afara. Vei afla si ultimele noutati si vei scapa si de 150 de calorii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Workshop de fotografie in Maramures
  • person

    "frumosul se simte dupa regulile interioare ale fiecaruia spunea cineva acum mult timp."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right