Dieta in functie de grupa sanguina

Dieta in functie de grupa sanguina
  calendar_month        
Stiai ca exista o legatura intre grupa sangelui, metabolism si alimentele permise? Medicii naturisti afirm aca daca iti adaptezi dieta la grupa sanguina, nu numai ca slabesti, dar vei avea un organism mai rezistent si vei imbatrani mai greu.

Grupa sanguina 0

A fost prima grupa sanguina care a aparut, cand oamenii se hraneau numai cu vanat. Daca ai aceasta grupa, din alimentatia ta nu trebuie sa lipseasca carnea. Dar pentru ca mananci multe proteine animale, trebuie sa faci exercitii fizice zilnice.

Esti predispusa la dereglari ale glandei tiroide, boli digestive, dar nici artrita nu te va ocoli.

Atentie: nu urma o dieta pe baza de carbohidrati, risti sa te ingrasi.

Grupa sanguina A
53396.jpgS-a format cand oamenii au inceput sa practice agricultura. Acestei grupe ii este recomandata dieta vegetariana; dietele pe baza de lactate si carne(Atkins de exemplu) nu dau rezultate in cazul tau.
Trebuie sa ai grija de sanatatea ta pentru ca esti predispusa sa suferi de cancer, diabet, alcoolism sau boli de inima.

Grupa sanguina B

Dieta potrivita tipului tau de sange trebuie sa contina lactate, cereale, si putina carne, dar nu de pui. Esti predispusa la viroze, afectiuni ale vezicii si tractului urinar.
Daca vrei sa slabesti trebuie sa elimini din alimentatie alunele, faina, porumbul, cartofii si cerealele.

Grupa sanguina AB

Este cea mai rara. Tipului tau de sange i se potriveste o dieta moderata. Poti sa combini alimentele permise grupelor A si B. Nu te prea impaci cu carnea, dar lactatele, soia, fructele de mare si cerealele nu or sa-ti faca probleme.

Esti predispusa la bolile care apar in cadrul grupei A, dar si B.

Recomandari