Gimnastica de dupa Paste

Gimnastica de dupa Paste
  calendar_month        
De Paste ai exagerat cu ouale, pasca si mielul? Intra imediat in programul zilnic de gimnastica pentru ca acele kilograme in plus acumulate sa nu se transforme in colacei permanenti!

Toate exercitiile urmatoare sunt complete, ceea ce inseamna ca actioneaza asupra mai multor grupe musculare. Odihneste-te cate 30-60 secunde dupa fiecare set!77470.jpg


Ghemuiri

Lucreaza cvadricepsii, fesierii, abdomenul si umerii.
Tine-ti picioarele departate la nivelul umerilor, coatele indoite, o gantera de 2 kg in fiecare mana la nivelul umerilor, palmele indreptate in fata. Ghemuieste-te astfel incat genunchi sa nu depaseasca degetele de la picioare si mentine pozitia doua secunde.
Impinge in calcaie pentru a te ridica, ducand ganterele sus. Intoarce-te in pozitia de start. Fa cate 3 seturi de 15 repetari.


77469.jpg


Aplecare pe un picior

Lucreaza spatele, umerii, bicepsii, abdomenul, cvadricepsii, fundul.
Stai in picioare, tinand o gantera de 2-3 kg in mana stanga. Apleaca-te in fata, astfel incat spatele sa fie drept si paralel cu solul. Odihneste-ti mana dreapta pe un scaun sau un raft, pentru suport. Extinde-ti bratul stang spre podea, cu palma inainte. Ridica piciorul stang, drept, astfel incat corpul tau sa formeze litera T.
Indoaie incet cotul stang si trage gantera sus, pana cand cotul se afla langa trunchi. Tine un moment aceasta pozitie, apoi coboara gantera. Fa 15 repetari, apoi schimba partea si repeta. 3 seturi de fiecare data.


77471.jpgStep-up cu gantere

Lucreaza cvadricepsii, fundul, abdomenul si bicepsii.
Stand cu piciorul stang pe o banca solida sau un scaun, tine o gantera de 2 kg in fiecare mana.
Lasa-ti greutatea pe piciorul stang, ridica-te in picioare pe banca astfel incat coapsa dreapta ridicata sa fie paralela si du, in acelasi timp, ganterele spre umeri. Revino in pozitia initiala. Fa 15 repetari a cate 3 seturi, apoi schimba partea si repeta.


53561.jpgPasarela delfinului

Lucreaza spatele, abdomenul si umerii.
Stai cu fata in jos si sprijina-te pe varfurile degetelor. Tine-ti antebratele pe podea, ridica fundul si soldurile pentru a forma o pasarela.
Inspira in timp ce ridici soldurile, astfel incat corpul sa formeze un V inversat. Ia o pauza, apoi revino incet in pozitia initiala. Fa cate 3 seturi de 15 repetari.
Autor: Nuage

Recomandari