Pozitia in care dormi cu partenerul, indicator pentru relatie

Pozitia in care dormi cu partenerul, indicator pentru relatie
  calendar_month        
Limbajul trupului este cu adevarat relevant in somn, mai ales cand pozitia in care dormi cu partenerul poate dezvalui lucruri importante despre relatia ta.

Apropierea din timpul somnului denota si o legatura emotionala puternica in relatie, insa asta nu inseamna ca trebuie sa dormiti pe aceeasi perna. Afla ce indicii despre relatie iti poate oferi pozitia in care adormi alaturi de partener.

Te imbratiseaza

Stati amandoi pe o parte, iar el se lipeste de tine in spatele tau si te imbratiseaza. Aceasta este o pozitie foarte populara de dormit, pentru ca ofera si confort si intimitate. Cand te asezi in pozitia fetala, iar partenerul se lipeste de tine, pozitia indica un cuplu care se simte bine impreuna, cu doi parteneri care nu se tem sa fie vulnerabili in fata persoanei iubite. Daca se tine de tine toata noaptea, partenerul poate avea probleme cu increderea in sine, dar tu il faci sa se relaxeze.

Dormiti fara atingere

Fiecare adoarme pe partea lui de pat, cu spatele la celalalt. Chiar daca este distanta, aceasta pozitie de dormit nu este intotdeauna un semn rau pentru relatie. Cei mai multi oameni se misca in somn de pana la 70 de ori pe noapte pentru a preveni amortirea muschilor, iar spatiul dintre voi va ofera confort. Iti poti pune probleme doar daca partenerul nu este interesat nici macar de un sarut sau o imbratisare inainte sa se intoarca cu spatele si sa adorma.

Va atingeti picioarele

Fiecare doarme cum doreste, pe spate, pe burta sau pe o parte, dar unul dintre voi are un picior intins peste piciorul celuilalt. Aceasta pozitie de somn ofera confort si ofera si intimitate. Picioarele pot ramane atinse toata noaptea fara probleme cu confortul in timpul somnului. Aceasta pozitie de somn denota incredere dar si spirit practic pentru ambii parteneri.

Va atingeti fundurile

Dormi pe partea ta, atingand fundul partenerului cu fundul tau. Aceasta pozitie ofera intimitate, insa denota si un cuplu in care ambii parteneri sunt independenti. Legatura fizica este la fel de puternica, dar fiecare poate lua decizii fara a-l consulta pe celalalt. Acest stil de dormit este adoptat de multe cupluri cu casnicii fericite, deci nu trebuie sa-ti faci probleme cu privire la legatura dintre tine si partener.

Dormi pe pieptul lui

Partenerul sta pe spate, cu picioarele intinse, iar tu iti odihnesti capul pe pieptul lui. Aceasta pozitie denota faptul ca se simte foarte increzator, insa acest lucru nu trebuie intotdeauna raportat la relatia voastra. Pozitia dominanta poate fi cauzata de diverse motive, dar daca tu te apropii si adormi cu capul pe pieptul lui, acest lucru ar putea semnifica faptul ca simti ca nu-ti acorda destula afectiune.

Va imbratisati

Daca adormi cu partenerul intr-o imbratisare frontala, relatia voastra se afla probabil in cea mai fericita perioada. Acesta pozitie de somn este intalnita mai ales la inceputul relatiei, cand pasiunea va domina pe amandoi. Daca adormiti in aceasta pozitie si dupa o relatia de ani de zile, sunteti mai interesati de partener decat de confortul personal.

Autor: Elena Radulescu

Sursa: foto: O5.com

Recomandari