6 secrete pentru a reduce celulita

6 secrete pentru a reduce celulita
  calendar_month        
Exercitiul fizic , prin activitatea intensa , pune in miscare unul mai multe grupuri de muschi. Sportul este esential pentru sanatate, silueta si rezistenta fizica. De asemenea, prin miscare ranile musculare se vindeca mult mai repede.

Cele mai multe persoane cred insa ca miscarea fizica este conceputa doar pentru a subtia trupul in urma episoadelor de mancat excesiv. Sportul trebuie insa practicat in mod frecvent pentru o sanatate de fier si un corp armonios. De asemenea, prin miscare se reduce si celulita.Iata mai jos cateva exercitii care te vor ajuta sa reduci celulita:

Mersul pe jos

Mersul pe jos reprezinta principala forma de miscare pe care o poti adopta pentru a reduce celulita. Aceasta forma de miscare este insa una dintre cele mai neglijate, chiar daca este cea mai ieftina. Majoritatea dintre noi nu cunoastem placerea mersului de jos si avantajele sale pentru sanatate. Mersul pe jos dis de dimineata sau seara este unul dintre cele mai placute moduri de a reduce celulita. Mersul ajuta la mentinerea eleasticitatii pielii, intareste muschii fesieri si ai picioarelor, care sunt afectati in mod frecvent de inestetica celulita.

Inotul

Inotul este un tip de exercitiu cardio pe care trebuie sa il iei in consideratie atunci cand vei sa reduci celulita. Inotul pune in miscare majoritatea muschilor corpului uman. De asemenea, inotul si in special apa au un efect benefic asupra incheieturilor.

Exercitii acasa

Chiar si atunci cand esti acasa poti practica anumite exercitii care te vor ajuta sa indepartezi celulita. Aceste exercitii pot fi facute si atunci cand te uiti la televizor. Foloseste greutati si realizeaza exercitii simple de tonifiere. De asemenea, poti renunta la lift, in favoarea mersului pe scari. Daca bugetul iti permite, poti cumpara o bicicleta medicinala care te va ajuta sa intaresti muschii.

Antrenament cu greutati

Integreaza acest tip de exercitii in rutina ta zilnica si rezultatele se vor vedea rapid. Poti practica acest tip de antrenament de doua ori pe saptamana. Cu ajutorul acestor exercitii vei lucra mai multe categorii de muschi, inclusiv cei ai spatelui si ai bratelor. Acest tip de antrenament te va ajuta sa reduci celulita deoarece se va imbunatati calitatea muschilor. Acestia vor deveni mai fermi, iar pielea mai elastica.

Jogging

Alergatul este unul dintre cele mai eficiente exercitii fizice prin care poti reduce celulita si arde grasimile mai intens. Pe masura ce muschii isi vor recapata supletea si vigoarea si celulita va disaprea. Pentru rezultate favorabile, incearca sa alergi 30 de minute de 4 - 5 ori pe saptamana.

Exercitii pliometrice

Exercitiile pliometrice implica numeroase miscari rapide si puternice. Acestea imbunatatesc functiile sistemului nervos. Aceste exercitii muschii sunt intinsi si contractati in secvente foarte rapide. Exercitiile pliometrice ajuta la elasticitatea muschilor si tesuturilor, reducand astfel aspectul inestetic al celulitei. Aceste exercitii pot fi practicate de doua ori pe saptamana.

Autor: Mihaela Rotaru

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Raspunsuri simple la intrebari puse si nepuse
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right